Dordrecht

Ons gezellige team allemaal bijelkaar!

Word Onderdeel van Ons Groei en Bloei Team in Dordrecht!

   Beste groenliefhebbers,

Ben jij gepassioneerd door groen, tuinieren, bloemschikken, en wil je een bijdrage leveren aan een groenere samenleving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Groei en Bloei Dordrecht, toegewijd aan het bevorderen van een liefde voor groen, zoekt enthousiaste individuen om ons bestuur te versterken.

Over Ons: Groei en Bloei Dordrecht zet zich in voor een groene samenleving, waar tuinieren een beleving is op elke plek - in de tuin, op het balkon en zelfs op het dak. Onze inspiratie komt voort uit de passie voor groen. We organiseren lezingen, workshops en nemen deel aan groen-initiatieven in de regio Dordrecht.

Wie Zoeken We: Wij zijn op zoek naar gemotiveerde personen die zich willen inzetten voor onze missie. Of je nu ervaring hebt in tuinieren, bloemschikken, of gewoon een hart hebt voor groen, we verwelkomen alle enthousiastelingen.

Wat Doen We:

  • Lezingen over tuinieren en groene initiatieven.
  • Workshops voor zowel beginners als ervaren tuinliefhebbers.
  • Participatie in groen-initiatieven om onze regio groener te maken.

Hoe Kun Jij Helpen: Word lid van ons bestuur! Ondersteun ons bij het organiseren van evenementen, het bevorderen van groene initiatieven en het delen van jouw passie voor groen met onze gemeenschap.

Interesse? Meld je Aan! Stuur een e-mail naar groeidordt(at)gmail.com en vertel ons waarom je ons team wilt versterken. Samen kunnen we onze liefde voor groen verspreiden en een positieve impact hebben op onze gemeenschap.

Volg ons op:

Doe mee met Groei en Bloei Dordrecht en laat ons samen een groenere toekomst creëren!

Groene Groeten,

Het bestuur van Groei en Bloei Dordrecht

groeidordt(at)gmail.com