Dordrecht

Beste Fotografie Enthousiastelingen,

Na het succes van onze eerdere workshop "Fotograferen met je Mobiele Telefoon", nodigen we je graag uit voor een vervolgworkshop waarin we het geleerde in de praktijk gaan brengen! Deze keer nemen we je mee naar het prachtige Wantijplantsoen in Dordrecht, een inspirerende omgeving voor het maken van mooie foto's.

Datum: 21 april 2024

Locatie: Wantijpaviljoen, Wantijpark 1, 3312 AV Dordrecht

Tijd: 12.00 u tot ongeveer 14.00 u

Kosten: € 7,50 per persoon

Tijdens deze workshop gaan we twee opdrachten maken in het Wantijplantsoen. Na afloop van de wandeling komen we samen in het Wantijpaviljoen voor een gezellige nabespreking onder het genot van een versnapering.

Betaling: Om de betaling te regelen, kun je het verschuldigde bedrag overmaken naar: NL88 TRIO 0320 5955 79 ten name van Koninklijke Maatschappij Tuinbouw en Plantkunde, afdeling Dordrecht. Vermeld bij de betaling "Trudie en Els Fotograferen Mobiel".

Belangrijk: De wandeling gaat door bij miniamaal 10 personen , dus nodig gerust je vrienden en familie uit om mee te doen!

We kijken ernaar uit om samen met jullie te genieten van een leerzame en inspirerende dag vol fotografie in de prachtige omgeving van het Wantijplantsoen.

Met vriendelijke groeten,

Trudie en Els Groei en bloei- Dordrecht

https://dordrecht.groei.nl/activiteiten