Dordrecht

Terugblik op het 2e deel van de workshop fotograferen met je mobiele telefoon

Beste leden,

Afgelopen zondag hebben we met veel plezier onze workshop "Fotograferen met je mobiele telefoon" afgesloten in het prachtige Wantijplantsoen. We verzamelden op de parkeerplaats van het restaurant, klaar om onze fotografische vaardigheden te testen tijdens een wandeling door het park. We hadden twee opdrachten op de agenda staan: het maken van een landschapsfoto en een macrofoto. Gelukkig bood het park meer dan genoeg inspiratie met zijn diverse flora en fauna.

Het Wantijplantsoen zelf bleek ook een ware parel voor de lens te zijn, met zijn fotogenieke landschappen. Na onze wandeling kwamen we samen in het Wantijpaviljoen, waar we onder het genot van een hapje en drankje elkaars gemaakte foto's bewonderden. Het was prachtig om te zien hoe iedereen zijn eigen unieke kijk op de wereld vast wist te leggen.

De workshop was niet alleen leuk, maar ook ontzettend leerzaam. Daarom hebben we besloten om nog een derde deel aan de workshop toe te voegen, dit keer gericht op fotobewerking. Na de grote vakantie zullen we een datum prikken voor deze vervolgsessie. Ook willen we jullie alvast attenderen op de start van een nieuwe workshop "Fotograferen met je mobiel" deel 1, die begint op 11 september. Mocht je interesse hebben om hieraan deel te nemen, geef je dan alvast op!

We kijken ernaar uit om samen met jullie verder te gaan op dit fotografische avontuur.

Met vriendelijke groeten,

Trudie en Els

Beste Fotografie Enthousiastelingen,

Na het succes van onze eerdere workshop "Fotograferen met je Mobiele Telefoon", nodigen we je graag uit voor een vervolgworkshop waarin we het geleerde in de praktijk gaan brengen! Deze keer nemen we je mee naar het prachtige Wantijplantsoen in Dordrecht, een inspirerende omgeving voor het maken van mooie foto's.

Datum: 21 april 2024

Locatie: Wantijpaviljoen, Wantijpark 1, 3312 AV Dordrecht

Tijd: 12.00 u tot ongeveer 14.00 u

Kosten: € 7,50 per persoon

Tijdens deze workshop gaan we twee opdrachten maken in het Wantijplantsoen. Na afloop van de wandeling komen we samen in het Wantijpaviljoen voor een gezellige nabespreking onder het genot van een versnapering.

Betaling: Om de betaling te regelen, kun je het verschuldigde bedrag overmaken naar: NL88 TRIO 0320 5955 79 ten name van Koninklijke Maatschappij Tuinbouw en Plantkunde, afdeling Dordrecht. Vermeld bij de betaling "Trudie en Els Fotograferen Mobiel".

Belangrijk: De wandeling gaat door bij miniamaal 10 personen , dus nodig gerust je vrienden en familie uit om mee te doen!

We kijken ernaar uit om samen met jullie te genieten van een leerzame en inspirerende dag vol fotografie in de prachtige omgeving van het Wantijplantsoen.

Met vriendelijke groeten,

Trudie en Els Groei en bloei- Dordrecht

https://dordrecht.groei.nl/activiteiten