Dordrecht

7 september rondleiding Florensis

Rondleiding bij Florensis in Hendrik-ido-ambacht. 

Florensis is een internationaal opererend veredelings- en vermeerderingsbedrijf in de sierteeltsector. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Hendrik-Ido-Ambacht, Nederland. Florensis richt zich op de veredeling, productie en verkoop van jonge planten, zoals snijbloemen, potplanten en perkplanten.

In Hendrik-Ido-Ambacht heeft Florensis een van zijn belangrijkste locaties gevestigd. Op deze locatie bevinden zich onder andere productiekassen, laboratoria en kantoren. Hier worden jonge planten geproduceerd en ontwikkeld door middel van veredelingstechnieken en gespecialiseerde kweekprocessen.

Florensis speelt een belangrijke rol in de sierteeltsector door innovatieve veredelingsprogramma's en duurzame teeltmethoden toe te passen. Het bedrijf werkt nauw samen met kwekers en telers over de hele wereld om hoogwaardige planten te leveren die voldoen aan de eisen van de markt.

Kortom, in Hendrik-Ido-Ambacht houdt Florensis zich bezig met veredeling, productie en verkoop van jonge planten in de sierteeltsector.

Wanneer: Donderdag 7 september.

Start 10.30 u tot ongeveer 12.u.

Bijzonderheden 
Voor de rondleiding is het nodig om min of meer goed ter been te zijn; het is best een eindje lopen.

Lokatie
Florensis, Langeweg 79, Hendrik-Ido-Ambacht.

Parkeren auto en fiets
Met de auto  parkeren op nummer 85 en dan om het gebouw heen lopen naar de receptie.

De fiets  neerzetten in de fietsenstalling op nummer 85 of op nummer 79 naast de fietsenstalling (deze is alleen te betreden met een code namelijk).
 

Programma
Bij aankomst kunt u een kopje koffie drinken en daarna leidt Ronald u rond. Om 12 uur zal de rondleiding ongeveer klaar zijn.

Kosten
Er zijn geen kosten aan verbonden. 

Els Chrispijn : groeldordt@gmail.com

Opgeven voor 31 augustus!