Herfstworkshop bloemschikken

Workshop herfstkrans draaien.

Het was weer vanouds gezellig. Iedereen had een prachtige krans  en allemaal een andere uitvoering. Het was best moeilijk om het krans draaien te leren. Van links naar rechts of was het nou van rechts naar links. Uiteindelijk ging iedereen met iets bijzonders naar huis. Bedankt Marga!

Op woensdag 6 November a.s. vindt onze Herfst-Bloemschik-Workshop plaats. Dit keer weer eens heel iets anders.

Deze keer maken we een mooie krans (+/- 40 cm doorsnede) op een ring. Deze ring draaien we eerst op met vers mos. Daarna gaan we een gedeelte van de ring met mooie materialen uit de natuur verder opdraaien. We gebruiken hiervoor eucalyptus, pistache, varen en andere groene materialen. Ook plaatsen we amaranthus, eikeltjes, elzenproppen en verschillende soorten takjes.

Als laatste plaatsen we een stoer touw waaraan u de ring kunt ophangen.

Blijft er lang mooi!

Afhankelijk van het aanbod te zijner tijd kunnen de materialen iets afwijken.

De workshop vindt plaats in De Gravenhorst, Vijverlaan 1002  in Dordrecht.

Graag zelf meenemen:  een mesje, snoeischaar en eventueel een draadtang.

Heeft u zin in een gezellige avond en wilt u zich opgeven dan kunt u mailen naar:

genbbloemschikkendordrecht(at)gmail.com U krijgt bij opgave via de mail altijd een bevestiging zodat u zeker weet dat u ingeschreven bent. Een gezellige avond met vriendinnen, familie of gewoon met elkaar.

Graag uiterlijk  3 November 2019 betalen op ING-rekening nummer NL40INGB0000371877 tnv Pennm KMTP Afd. Dordrecht, o.v.v. " Herfstworkshop 2019" en de naam/namen van de deelnemer(s).

Marga Dokman