Dordrecht

Tip: 4 juni koffieochtend en tuinbezichtiging bij de Fam. Boer in Hardinxveld

Graag willen we jullie attent maken op een bijzondere gelegenheid georganiseerd door de Groei & Bloei-afdeling Alblasserwaard: een KOFFIEOCHTEND BIJ DE FAMILIE BOER. Wij van Groei en Bloei - Dordrecht zijn uitgenodigd om deze ochtend bij te wonen en de prachtige tuin van de familie Boer te bewonderen.

Op dinsdag 4 juni vindt onze eerste samenwerking plaats met G&B-Alblasserwaard, deze koffieochtend vind plaats in de tuin van Piet en Atie Boer, Rijnstraat 5, 3371 ST in Hardinxveld-Giessendam. Vorig jaar waren deze ochtenden een groot succes en we kijken er dan ook naar uit om opnieuw te genieten van een ochtend vol groen en gezelligheid.

We hopen natuurlijk op mooi weer, zodat de prachtige planten in de tuin optimaal tot hun recht komen. Jullie zijn van harte welkom op bovenstaand adres tussen 10:00 en 12:00 uur. Wij zorgen voor koffie met wat lekkers, en jullie hebben de gelegenheid om voor en na de koffie de tuin te verkennen.

Graag horen we voor 1 juni of je van plan bent om te komen. Je kunt dit doorgeven per e-mail aan aliestout(at)kpnplanet.nl of telefonisch via 0184-612224.

Namens Groei & Bloei en de familie Boer, heten we jullie van harte welkom op deze bijzondere koffieochtend. We kijken ernaar uit om samen met jullie te genieten van al het moois dat de tuin te bieden heeft.

  • Toegankelijk rolstoel  - Ja
  • Toegangsprijs- Nee
  • Gelegenheid voor consumptie-  Ja
  • Mogelijkheid voor toiletbezoek- Ja
  • Planten te koop- Nee

Meer info en foto's klik op de onderstaande link:

https://opentuinencarrouselzuidholland.nl/19-piet-en-atie-boer