Dordrecht

Terugblik op de Kerstworkshop van 18 december olv Marga Dokman

Het was een schitterende avond met heerlijke hapjes, geweldige prijzen en gezelligheid!

Dank jullie, Marijke, Marga (en zus), Emmy en Annemarie.

 

 

 

Groei en bloei organiseert 18 december 2019 onze gezellige kerstworkshop weer plaats. Een gemakkelijk maar mooi stuk dat iedereen kan maken.

Op het programma staat een mooi kerststuk op een houten serveerplank met grof touw (zie foto's). Dit keer geen wit of rood maar in natuurlijke kleuren en met natuurlijke materialen.

Op de plank plaatsen we een schaaltje met oase. Hierin steken we diverse soorten (kerst)groen als pinus, nobilus, den, eucalyptus en eik. Ook maken we gebruik van bruine grassen. 

Daarna plaatsen we gewaxte dennenappels, gewaxte bessen, houten sterretjes, gedroogde groene paddenstoelen en kerstballetjes. Ook de trosroosjes maken het een natuurlijk geheel. Prachtig aanwezig is de grote amaryllisbol en natuurlijk mag de verlichting ook niet ontbreken.  

Een stuk waar u tot aan de kerst veel plezier van heeft. (de materialen kunnen vanwege het aanbod te zijner tijd iets afwijken).

De workshop vindt plaats in De Gravenhorst, Vijverlaan 1002  in Dordrecht.   

Graag zelf meenemen: een mesje, snoeischaar en eventueel een draadtang.

De workshop begint om 19:30 uur; inloop vanaf 19:15 uur.

Kosten: Leden: € 20,00 niet Leden: € 30,00.

Heeft u zin in een gezellige avond (waar ook een loterij gehouden wordt) en wilt u zich opgeven dan kunt u mailen naar: genbbloemschikkendordrecht@gmail.com. 

U krijgt bij opgave via de mail altijd een bevestiging zodat u zeker weet dat u ingeschreven bent. 

Graag uiterlijk 13 december 2019 betalen op ING-rekening nummer NL40INGB0000371877 tnv Pennm KMTP Afd. Dordrecht, o.v.v. 

Kerstworkshop 2019. Wilt u alstublieft niet vergeten de naam/namen van de deelnemers te vermelden bij de betaling? Bedankt alvast!

Hopelijk tot ziens!

 

Vriendelijke groet,

Marga Dokman