Workshop kerstkrans 9-12-2020 of kerstkrans pakket ophalen 5-12-2020 bij Marga.

Beste bloemschikkers en bloemschiksters,

Deze bloemschikavond was een geweldig succes!

De nieuwe locatie was ook top.

Zie de foto's.

Na een lange activiteiten stop kunnen we u nu een workshop en/of een kerstkranspakket aanbieden.

Het bloemschikpakket begin november was een geweldig succes. Vandaar dat we nu een workshop of het pakket aanbieden. U mag zelf kiezen.

Deze kerst maken we een natuurlijke krans. De krans heeft een diameter van tenminste 45 cm. We maken deze op met diverse soorten (kerst)groen zoals: nobilus, pinus en gedroogd tijm. Ook gebruiken we prachtige takken met knoppen van de magnolia. We maken hem helemaal leuk met dennenappels en kerstballetjes. Geweldig voor aan de voordeur en binnen staat hij zeker ook prachtig!

Afhankelijk van het aanbod t.z.t. kunnen de materialen iets afwijken.

Graag zelf meenemen naar de workshop: een mesje, snoeischaar en eventueel een draadtang.

Wij hebben bedacht dat voor degenen die het gezellig vinden om met elkaar te bloemschikken dat op 9 december te doen op onze nieuwe locatie. Helaas kunnen wij bij de Gravin niet meer terecht.

Onze nieuwe locatie is de Volière, Adjudant H.P. Kosterstraat 5, 3313 AM Dordrecht. Het is een mooie, ruime locatie op de Staart, van de vogelvereniging met een grote, eigen, goed verlichte parkeerplaats. Wij gaan hier voortaan al onze activiteiten houden.

De kerstworkshop begint om 19:30 uur; inloop vanaf 19:15 uur.

Kosten: Leden: € 20.00 niet Leden: € 27,50

Wij hanteren de 1.5 meter en nemen alle gezondheidsregels in acht.  Er is een maximum aan het aantal deelnemers.

Wanneer u het prettiger vindt om een pakket te kopen en de krans thuis te maken kunt u het pakket zaterdag 5 december van 10  tot 12 uur afhalen bij Marga Dokman.

Het afhaaladres is: Zuidbuitenpoldersekade 1 (vlak voor hoveniersbedrijf de Biesbosch).

Prijs afhaalpakket: leden € 20,- niet leden € 27,50.

Heeft u ook zin in een gezellige avond of wilt u een pakket voor thuis, geeft u zich dan op door te mailen naar info@dordrecht.groei.nl en dan is uw betaling ook gelijk uw aanmelding.

Graag uiterlijk 30 november 2020 betalen op ING-rekening nummer NL 40 INGB 0000 3718 77 tnv  Pennm KMTP Afd. Dordrecht, o.v.v. Kerstworkshop 2020.

Wilt u niet vergeten de naam/namen van de deelnemers te vermelden bij de betaling, uw lidmaatschapsnummer indien van toepassing en vermeld pakket afhalen 5 december of live workshop 9 december!

Graag tot ziens!

Het bestuur afdeling Dordrecht e.o.