Nazomerworkshop olv Marga Dokman-de Man

Deze gezellige workshop is geweest. Kijk voor foto's in onze fotoalbums

Lieve mensen,

Op woensdag 2 Oktober a.s. vindt onze Nazomer-Bloemschik-Workshop plaats. Na een lange periode weer gezellig aan de slag met natuurlijke materialen.

Deze keer maken we een mooi bloemstuk (+/- 25 cm doorsnede) in Roze/Groen tinten. De materialen die we gebruiken zijn een mix van zomer- en herfstbloemen (zie foto's). Als ondergrond gebruiken we hiervoor een royaal onderbord of schaal.

De basis is van oase. Deze wordt bekleed met moeras-eik.

De groensoorten die we gebruiken om de basis op te vullen zijn: pistache, rozemarijn en asparagus.

Daarna plaatsen we de rozen, stukjes heide, de groene bessen van de peperplant, komkommervruchten, stukjes bolmos, groene rozenbottels en andere groenmaterialen.

Een mooi stuk waar u lang plezier van heeft!

Afhankelijk van het aanbod te zijner tijd kunnen de materialen iets afwijken.

De workshop vindt plaats in De Gravenhorst, Vijverlaan 1002  in Dordrecht.

Graag zelf meenemen: Een royaal onderbord, taartplateau of schaal.

Ook graag een mesje, snoeischaar en eventueel een draadtang meenemen.

Heeft u zin in een gezellige avond en wilt u zich opgeven dan kunt u mailen naar:

genbbloemschikkendordrecht(at)gmail.com. U krijgt bij opgave via de mail altijd een bevestiging zodat u zeker weet dat u ingeschreven bent.

Graag uiterlijk  29 September 2019 betalen op ING-rekening nummer NL40INGB0000371877 tnv Pennm KMTP Afd. Dordrecht, o.v.v. " Na-Zomerworkshop 2019" en de naam/namen van de deelnemer(s).

Marga Dokman