Terugblik op een geweldige zondagmiddag in Oudenbosch. Het was frisjes maar we hebben geen druppel regen gehad. We gaan zeker een keer terug in het voorjaar.

___________________________________________________________________________________

Op 4 oktober organiseert Groei&Bloei Dordrecht voor haar leden een rondleiding in het Arboretum te Oudenbosch, Achter Het Postkantoor 1, 4731PM, Oudenbosch

De botanische tuin is een ca 4 ha oase van rust met een levendige verzameling van ruim 2500 bijzondere bomen en planten in een voormalige kloostertuin. Enkele markante lanen doorkruisen de tuin en er is een omvangrijke collectie Aesculus. De moeite waard!!

Iedereen reist op eigen gelegenheid naar Oudenbosch. De rondleiding start om 14.00 en duurt 1,5 uur. Verzamelen om 13.45 op het plein bij de kassa. Er is een maximum gesteld aan het aantal deelnemers.

Aanmelden voor 26 september secretariaat.groeidordt(at)gmail.com  Kosten voor leden: geen.