Dordrecht

Nieuwsbrief december

7 december 4e lezing biodiversiteit uitgesteld!

11 december bloemschikken: Pakket voor thuis

Uit de bestuurstuin

Weer een persconferentie over corona. Helaas moeten de maatregelen weer strenger worden, waardoor ons programma voor deze maand gewijzigd is.

De lezing in de Gravenhorst van 7 december over biodiversiteit in eigen tuin is uitgesteld naar maart en het bloemschikken van deze mooie kerstkrans kan wel, maar helaas thuis. En ook voor Marga is het heel jammer. Haar laatste bloemschikavond bij ons kan niet doorgaan. Op 11 december als wij het pakket afhalen gaan wij haar natuurlijk wel verrassen!

Zij is al zo lang onze bloemschikdocent geweest. Wij gaan haar zeker missen.

Gelukkig hebben wij Ria van Tilburg bereid gevonden om Marga te vervangen komend jaar. Zij heeft er veel zin in om bij ons te gaan beginnen.

De start zal zijn op 9 februari: Valentijns bloemschikken.

Groei en Bloei, Dordt, 140 jarig bestaan

 

Wij zijn al druk bezig met het plannen maken voor het programma voor volgend jaar, een bijzonder jubileum jaar, want Groei&Bloei Dordrecht bestaat 140 jaar!

Helaas gaat de feestelijke nieuwjaarsreceptie niet door en we zullen ons feestje doorschuiven naar een latere datum, waarop het wel verantwoord is om bij elkaar te komen.

Onze activiteiten van december:

11 december: Ophalen van het bloemschikpakket tussen 10 en 12 uur bij de loods van Marga, Zuidbuitenpoldersekade 1 (vlak voor hoveniersbedrijf de Biesbosch).

Heeft u ook zin in bloemschikken en wilt u een pakket voor thuis, geeft u zich dan op door te mailen naar leden.groeidordt(at)gmail.com uw betaling is gelijk uw aanmelding.

Kosten: Leden: € 25,00; Niet Leden: € 30,00

Graag uiterlijk 4 december 2021 opgeven en betalen op ING-rekening nummer NL 40 INGB 0000 3718 77 tnv  Pennm KMTP Afd. Dordrecht, o.v.v. Kerstworkshop 2021.

Wilt u alstublieft niet vergeten de naam/namen van de deelnemers te vermelden bij de betaling, uw lidmaatschapsnummer indien van toepassing.!

 

Onze mailadressen:

Voorzitter: Marijke Hubers  voorzitter.groeidordt(at)gmail.com

Vice- voorzitter en webmaster: Els Chrispijn  groeidordt(at)gmail.com

Secretaris: Jeanne Steeghs secretariaat.groeidordt(at)gmail.com

Penningmeester: Kim Schelvis  penningmeester.groeidordt(at)gmail.com

2e penningmeesteren ledenadministratie: Marieke Schouten leden.groeidordt@gmail.com