Lieve mensen,

Woensdag 12 december a.s. vindt onze gezellige kerstworkshop weer plaats.

Op het programma staat een mooi kerststuk op een vaas (zie foto's). De vaas vullen we eerst met mos, eucalyptus, kerstballen, dennenappels en een beetje sneeuw. Een leuk tafereeltje dus.

Daarna plaatsen we op de vaas een schotel met oase. De oase gaan we "groenen" met diverse soorten kerstgroen als nobilus, pinus, hulst maar ook met eucalyptus en hedera. Tussen het groen plaatsen we de helleborussen, distels en waxflower. Daarna maken we het stuk af met kerstballetjes, mos, en dennenappels. Natuurlijk mag de verlichting niet ontbreken. Een stuk waar u tot aan de kerst veel plezier van heeft. (de materialen kunnen vanwege het aanbod te zijner tijd iets afwijken).

U kunt kiezen uit de kleuren: "wit" of "rood met wit". Geeft u geen kleur op dan wordt het automatisch wit.

De workshop vindt plaats in onze "nieuwe locatie"  De Gravenhorst, Vijverlaan 1002  in Dordrecht.

Graag zelf meenemen: een mesje, snoeischaar en eventueel een draadtang.

Kosten: Leden: € 20,00 niet Leden: € 30,00.

Heeft u zin in een gezellige avond en wilt u zich opgeven dan kunt u mailen naar: genbbloemschikkendordrecht@gmail.com

U krijgt bij opgave via de mail altijd een bevestiging zodat u zeker weet dat u ingeschreven bent.

Graag uiterlijk 8 december 2018 betalen op ING-rekening nummer NL40INGB0000371877 tnv Pennm KMTP Afd. Dordrecht, o.v.v.

Kerstworkshop 2018 en de naam/namen van de deelnemers.

Marga de Man

De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879