Programma 1e halfjaar 2021

Januari

Gaat niet door: 27-1 Nieuwjaarsbijeenkomst +lezing Permacultuur door Aasta de Vries, landschapsarchitecte en bestuurslid bij stichting Buitenzinnig.

Februari

6-2 Valentijns bloemschikken: Pakket voor het bloemschikken afhalen tussen 10 uur-12 uur bij de loods van Marga.

Onder voorbehoud:

Maart

Helaas is het nog te vroeg om een echte bijeenkomst te plannen en dus hebben we Marga weer bereid gevonden om een pakket samen te stellen voor het paasbloemschikken. Houd de website in de gaten voor het voorbeeld. Het pakket kan op 27 maart tussen 10 en 12 uur afgehaald worden in de loods van Marga, Zuidbuitenpoldersekade 1 ( vlak voor hoveniersbedrijf de Biesbosch).

Gaat niet door:   3-3 Workshop Beplantingsplan maken voor de tuin/border olv. Aasta de Vries, landschapsarchitect.

Gaat niet door : 24-3 Paas bloemschikken olv. Marga Dokman.

April

14-4 Algemene ledenvergadering gaat door online. Als u mee wil vergaderen stuur dan een email naar dit adres: info@dordrecht.groei.nl  u krijgt een link om via Teams Microsoft mee te vergaderen en we sturen u de stukken voor de jaarvergadering.

Mei

19-5 Workshop Ikebana olv. Conny van Dongen van de Ohara ikebana school.