Dordrecht

Deze lezing komt te vervallen: Op 12 oktober om 19.30 uur geeft Marie-Jose Meertens een lezing over de gezonde tuin.

Beste mensen,

Vanwege te weinig deelnemers gaat de lezing van Marie-Jose Meertens maaandag 12 oktober niet door. 

Bestuur G&B-Dordrecht.

 

Op 12 oktober om 19.30 uur begint de lezing van Marie-Jose Meertens over de gezonde tuin. Als tuinliefhebber doe je alle moeite om je tuin zo mooi mogelijk te maken. Heel wat uurtjes gaan zitten in het schoon houden van de tuin en het verzorgen van de planten. Het is soms een hele klus om de planten in je siertuin of moestuin vrij van ziekten en plagen te houden. Ik las ergens dat een tuin zich niet laat temmen, maar het zou mooi zijn als je de natuur voor je kunt laten werken. Welke planten passen goed bij elkaar, versterken elkaar en wat kun je aan de bodem doen om je planten zo goed mogelijk te laten groeien en bloeien. Ook composteren komt aan bod. Wat kun je simpel wel doen, al is je tuin niet zo groot. Als je meewerkt met de natuur heb je al heel wat gewonnen. Een actief bodemleven en een natuurlijk evenwicht  zorgen samen voor een gezonde basis waar jij als tuinmens op verder kunt werken. 

Kosten voor niet-leden 5 euro; voor leden gratis. Geef je op bij Jeanne voor 10 oktober: secretariaat.groeidordt@gmail.com 

Adres: 

De Gravin, Vijverlaan 1004, 3319 PK Dordrecht

Facebook: www.facebook.com/Groei-Bloei-Dordrecht-750801841719006/

Wij hopen u weer te ontmoeten bij een van deze activiteiten.

Wij hanteren de 1.5 meter en zorgen ervoor zoveel mogelijk de gezondheidsregels in acht te nemen. Dit alles natuurlijk onder voorbehoud dat alle activiteiten ook weer veilig te organiseren zijn.

 

Alle activiteiten vinden alleen doorgang bij voldoende deelnemers.