Dordrecht

Gardenista 13 t/m 17 mei 2020 is afgelast

 
 
 

Gardenista 2020 en het coronavirus

 

De organisatie van Gardenista heeft helaas moeten besluiten het groene festival dat van 13 t/m 17 mei 2020 zou plaatsvinden op de historische buitenplaats den Alerdinck niet door te laten gaan.

Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus COVID-19 kunnen we niet anders dan het evenement uitstellen naar volgend jaar. Gardenista trekt duizenden bezoekers van alle leeftijden uit het hele land en daarbuiten. 

Het is een enorme teleurstelling voor alle betrokkenen. De eerstvolgende editie van het groene festival Gardenista staat op dit moment gepland voor 24 t/m 30 mei 2021 op de historische buitenplaats den Alerdinck. Wij blijven u op de hoogte houden van Gardenista 2021 via deze nieuwsbrief.

Gardenista.nl
Houd ook de website in de gaten, daar vind je de nieuwste informatie over Gardenista 2021. Voor verdere informatie zijn wij bereikbaar via info(at)gardenista.nl.

 
 
 
 
Copyright © 2020 Gardenista, All rights reserved.
Ik geef toestemming voor het zoveel als nodig verwerken van mijn persoonsgegevens door het landelijke evenement GARDENISTA ten behoeve van de door hen ontplooide activiteiten, zie ook ons privacy statement. https://gardenista.nl/wp-content/uploads/Privacy-Statement-en-cookiebeleid-GARDENISTA-2.pdf

Our mailing address is:
Gardenista

Louis Pasteurlaan 6

Zoetermeer, ZH 2719 EE

Netherlands