Uitnodiging jubileumtuinfeest voor alle leden van Groei en Bloei

Dit jaar bestaat Groei&Bloei afdeling Dordrecht en omstreken 140 jaar.

Het bestuur nodigt alle leden uit  om op 10 september a.s. ons jubileum te vieren en de opening van de tuin van de Volière bij te wonen.

Voor de bijeenkomst zijn leden, oud-bestuursleden en groene organisaties uitgenodigd.

Samen kijken wij terug én vooruit op een veranderde kijk op het tuinieren en het tuinbeheer.

2022 is voor ons een feestelijk jaar en wij hopen tal van groene, biodiverse en bloemrijke activiteiten te kunnen blijven organiseren.

Programma

Vanaf 15.00 uur bent u welkom. Onder het genot van koffie of thee en iets lekkers kunt u genieten van de tuin, die ontworpen is door landschapsarchitecte Aasta de Vries; aangelegd door de mannen van de Volière en beplant door een groepje enthousiaste vrijwilligers van Groei&Bloei. In het verenigingsgebouw is een expositie te zien van de archieven van de vereniging en van recente interviews met leden.

Om 15.30 uur zal een boom in de tuin geplant worden door wethouder Tanja de Jonge en zullen leden die al meer dan 40 jaar lid zijn gehuldigd worden. Aansluitend is er een hapje en drankje tot 17.00 uur.

Graag willen wij weten of u in de gelegenheid bent om te komen.

Geef u daarom op bij: groeidordt(at)gmail.com.

Groene groeten,

Het Bestuur: Els, Jeanne, Kim, Marieke en Marijke

Datum:                        10 september 2022

Tijd:                             15.00 tot 17.00 uur